Infinity Healthy Body & Mind Shop

Maak je keus uit verschillende lidmaatschappen en/of diensten.
Gratis content
E-Book
Cadeaubonnen
privélessen
abonnementen
Leskaarten
Workshops/Cursussen
Diensten

Gratis lente e-book

In dit e-book vind je een gratis les van 25 minuten én leuke informatie om lichaam en geest voor te bereiden op een mooie lente

0.00

View

Cadeaubon massage voor (zwangere) vrouwen 50 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op een heerlijke massage van 50 minuten. Na aankoop kun je een mooie voucher in de studio komen halen of ik stuur deze naar je toe. De voucher is na aankoop één jaar geldig. Na ontvangst van de voucher kan men een afspraak bij mij maken

50.00

View

Cadeaubon massage voor (zwangere) vrouwen 75 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op een heerlijke massage van 75 minuten voor (zwangere) vrouwen. Na aankoop kun je een mooie voucher komen halen in de studio of ik stuur deze naar je op. De voucher is na aankoop één jaar geldig. Na ontvangst kan men een afspraak bij mij maken.

75.00

View

Cadeaubon privesessie 75 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op een privesessie naar keuze van 75 minuten. Dit kan een yogales op maat zijn, ademhalingstechnieken leren, voedingsadvies, holistische therapiesessie of bijvoorbeeld een yogawandeling in de bossen. Na aankoop kun je een mooie voucher komen halen in de studio of ik stuur deze naar je toe. De voucher is na aankoop één jaar geldig. Na ontvangst kan men een afspraak bij mij maken.

75.00

View

Cadeaubon cursus Fit & in balans met je baby 130 Euro

Deze cursus geeft recht op de 4 weekse cursus Fit & in balans met je baby. De cursus is geschikt voor pas bevallen vrouwen en hun baby vanaf 6 weken na de bevalling tot ongeveer de kruipleeftijd van de baby. De cursus bestaat uit het leren van babymassagetechnieken en postnatale yoga en pilatesoefeningen om het pas bevallen lichaam en geest weer terug in balans te brengen. Na aankoop kun je een mooie voucher op komen halen in de studio of ik stuur deze naar je toe. De 4 weekse cursus gaat door bij aanmelding van tenminste 3 mama's of de ontvanger krijgt 2 privesessies van 90 minuten.

130.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 15 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op één losse yoga of pilatesles naar keuze. Na aankoop kun je een mooie voucher op komen halen in de studio of ik stuur deze naar je toe. De voucher is één jaar geldig. De voucher wordt geactiveerd als de ontvanger zich heeft aangemeld voor de les.

15.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 35 Euro

Geef iemand een proefmaand bij Infinity Healthy Body & Mind cadeau. 30 dagen lang onbeperkt yoga en pilateslessen volgen (muv lessen voor zwangeren). Enigste voorwaarde is dat de ontvanger nieuw is bij Infinity Healthy Body & Mind! Na aankoop kun je bij mij in de studio een mooie voucher ophalen of ik stuur deze naar je op. De voucher is één jaar geldig en gaat in werking als de ontvanger van de voucher zich heeft aangemeld voor de proefmaand. Er zijn verder geen contractverplichtingen!

35.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 69 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op 30 dagen onbeperkt yoga en pilateslessen volgen. Het gezondste cadeau voor lichaam en geest! Na aankoop kun je een mooie voucher komen halen in de studio of ik stuur deze naar je op. De voucher is één jaar geldig en wordt geactiveerd als de ontvanger zich heeft aangemeld voor de eerste les.

69.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 95 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op 10 yoga en pilateslessen naar keuze. Na aankoop kun je een mooie voucher op komen halen in de studio of ik stuur deze naar je toe. De voucher is één jaar geldig en treedt in werking als de ontvanger zich heeft aangemeld van de eerste les. Nadat de voucher is geactiveerd heeft men 12 weken de tijd om de lessen op te maken

95.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 180 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op 20 yoga en/of pilateslessen naar keuze. Na aankoop kun je een mooie voucher op komen halen in de studio of ik stuur deze naar je op. De voucher is één jaar geldig na aankoop en treedt in werking als de ontvanger zich voor de eerste les heeft aangemeld. Als de voucher geactiveerd is heeft de ontvanger 5 maanden de tijd om de lessen op te maken

180.00

View

Cadeaubon yoga/pilates 375 Euro

Deze cadeaubon geeft recht op 50 yoga en/of pilateslessen naar keuze. In de studio en/of online. Na aankoop kun je een mooie voucher komen halen in de studio of ik stuur deze naar je op. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en wordt geactiveerd nadat de ontvanger zich heeft aangemeld voor de eerste les. Daarna heeft de ontvanger één jaar de tijd om de lessen op te maken.

375.00

View

Cadeaubon jaarabonnement yoga/pilates 695 Euro

Deze luxe cadeaubon geeft recht op één jaar lang werken aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. De ontvanger mag onbeperkt één jaar yoga en pilateslessen volgen in de studio en/of online. Na aankoop kun je een mooie voucher komen halen of ik stuur deze naar je op. De voucher is na aankoop één jaar geldig en treedt in werking als de ontvanger zich heeft aangemeld voor de eerste les. Daarna kan de ontvanger nog één jaar onbeperkt lessen volgen.

695.00

View

privéles yoga of pilates op holistische basis 60 minuten.

Heb jij een speciale hulpvraag of heeft je behandelend arts je geadviseerd om yoga en pilates te gaan doen om een bepaald probleem aan te pakken dan is het fijn om enkele privélessen te boeken alvorens je start met lessen in een groep. Bij privéles gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie.

50.00

View

Yoga/pilates op holistische basis 90 minuten

Meer tijd dus extra aandacht voor lichaam en geest tijdens deze therapeutische privéles

75.00

View

5x yoga/pilates op holistische basis 60 minuten

Wil je meer privélessen boek er dan alvast 5 vooruit en ontvang 5% korting

240.00

View

5x Yoga/pilates op holistische basis 90 minuten

Wil je meerdere uitgebreide sessies? Boek ze dan alvast vooruit en ontvang 5% korting

360.00

View

Privéles voor zwangeren 90 minuten

Een op maat gemaakt les speciaal voor jou en je baby waarin je je voorbereid op je bevalling en tools krijgt aangereikt om fit te blijven tijdens je zwangerschap en daarna. Ook geschikt als opfris moment voor als je eerder zwangerschapsyoga hebt gedaan.

75.00

View

Privéles zwangeren 3x 90 minuten

3 op maat gemaakte lessen waarvan er eentje eventueel met je (bevallings) partner. Inclusief een tegoedbon van €10 op een zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage na je zwangerschap.

215.00

View

Babymassage privé 60 minuten

Aanraking is een eerste levensbehoefte om gezond op te groeien. Met deze massagetechnieken kom je meer in verbinding met je baby en kun je beter inspelen op zijn/haar behoeftes. Deze les kan eventueel ook bij je thuis worden gegeven. Inclusief handleiding en flesje massageolie en tegoedbon van €10 op een massage. Woon je buiten Kaatsheuvel dan wordt er een extra tarief berekent van €0,19 per gereden km indien je de de les thuis wilt volgen. Als je dit wenst geef dit dan vóór je boeking even aan.

60.00

View

Babymassage privé 2 lessen á 60 minuten

Extra tijd en technieken om je via massage met je baby te verbinden. De lessen kunnen eventueel ook bij je thuis worden gegeven, er wordt dan een extra tarief van €0,10 per gereden km gerekend als je buiten Kaatsheuvel woont. Deze lessen zijn inclusief handleiding, flesje massageolie en een tegoedbon van €10 op een massage

110.00

View

Fit en in balans met je baby cursus privé

In deze cursus van 2 x 2 uur ga je aan de slag om lichamelijk en geestelijk weer terug in balans te komen na je bevalling. De cursus bestaat uit twee gedeeltes; babymassage en oefeningen voor jezelf. Een cadeautje voor iedere pas bevallen vrouw. Inclusief bij deze cursus is een handleiding babymassage, flesje ,massageolie en een tegoedbon van €10,00 voor een ontspannningsmassage

225.00

View

Maandabonnement 2 personen

Woon je op hetzelfde adres, geniet dan samen van een maand onbeperkt yoga en pilates

130.00

View

ACTIE jaarabonnement

Geniet een heel jaar onbeperkt van yoga en pilates en til je gezondheid naar een hoger niveau.

695.00

View

Proefabonnement

Probeer 30 dagen onbeperkt alle lessen uit voor slechts €35,00 (muv yoga/pilates voor zwangeren, ouder/kindyoga kinderyoga extra workshops en de cursus fit en in balans met je baby)

35.00

View

onbeperkt één maand yoga/pilates

onbeperkt yoga en pilates

69.00

View

Losse les mindfulness en meditatie

Wil je ervaren of deze les wat voor je is of koop je liever losse lessen? Kies dan voor deze optie ipv een 10 lessenkaart

15.00

View

Meditatie/mindfulness en pranayama cursus 10 lessen

Heb jij een overvol hoofd, loop je dagelijks te piekeren over privé of werk, ben je altijd met het verleden of de toekomst bezig maar nooit met het heden, slaap je slecht of onrustig en/of kun je moeilijk ontspannen? Als je één of meerdere vragen met ja hebt beantwoord is het verstandig om meer rust en balans in je hoofd te creëren. Oorzaken van stress kun je niet weghalen maar je kunt wel leren hoe je daarmee omgaat zodat je meer kan gaan genieten van het leven. Bij deze mindfulness en meditatielessen krijg je tools aangereikt om dat te leren. Ook erg fijn icm yoga!

120.00

View

Losse les yoga/pilates

even geen tijd voor een leskaart of abonnement maar wil je wel af en toe een les volgen? Boek dan een losse les

15.00

View

10 lessen yoga/pilates 3 maanden geldig

Boek 10x een les yoga/pilates naar keuze. De leskaart is persoonlijk en dien je binnen 3 maanden op te maken.

95.00

View

20 lessen yoga/pilates 5 mnd geldig

Je kunt binnen 5 maanden 20x een les naar keuze boeken. Dit kan ook een on demand les of les via zoom zijn

180.00

View

ACTIE 50 lessenkaart

50 lessen yoga en/of pilate naar keuze om lichaam en geest helemaal in balans te brengen! Deze kaart is 1 jaar geldig!

375.00

View

Losse les zwangerschapsyoga

Geen tijd meer om tijdens je zwangerschap een leskaart te nemen? Boek dan een losse les

15.00

View

Zwangerschapscursus 5 lessen

5 lessen zwangerschapsyoga of pilates voor zwangeren. De lessen dien je binnen 8 weken op te maken.

69.00

View

Zwangerschapscursus 10 lessen

10 lessen zwangerschapsyoga of pilates voor zwangeren.. De lessen dien je binnen 4 maanden op te maken.

120.00

View

Zwangerschapscursus 20 lessen

20 lessen zwangerschapsyoga en/of pilates voor zwangeren. Je mag er heel je zwangerschap over doen om de lessen op te maken.

199.00

View

Partnerles zwangerschapsyoga

In deze 1,5 uur durende les leer je tools om samen zo ontspannen mogelijk en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te treden. Geen zweverig gedoe maar handige en praktische tips voor beide partners.

25.00

View

Ouder-Kindyoga

Samen met je kind op een speelse manier yoga doen. Met aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

20.00

View

Cacao ceremonie workshop

Ervaar de magische werking van deze cacao ceremonie icm zachte yin yoga en meditatie. Deze prachtige workshop zal worden gegeven door Anneloes Bergmans.

45.00

View

Workshop Yoga en Vision Board maken

Bij deze workshop ga jij je wensen en doelen helder krijgen. Pas als je ECHT weet wat je wilt kun je het gaan manifesteren. We beginnen de workshop met een fijne yogales om alvast vanuit het denken naar je gevoel te gaan. We sluiten de yogales af met een visualisatie die je kan helpen om te focussen op datgene wat je graag wilt en wat je wilt loslaten. Na de yogales ga je creatief aan de slag met het maken van je eigen vision board.

50.00

View

Workshop Natuurlijke EHBO met etherische oliën

Tijdens deze workshop leg ik je alles uit over het gebruik van de 10 meest gebruikte etherische oliën van doTERRA. Je kunt met deze oliën op een natuurlijke manier je lichaam ondersteunen bij bijvoorbeeld; buikpijn, misselijkheid, opgeblazen gevoel, hoofdpijn, griep, verkoudheid, pijnlijke spieren, weerstand verhogen, lichaam reinigen, betere nachtrust, kleine wondjes behandelen, etc. De oliën werken niet alleen om je lichamelijk te ondersteunen maar zeker op geestelijk. Met deze workshop leer je de oliën veilig én effectief in te zetten. Tevens krijg je de mogelijkheid om de oliën te testen en als je wilt tegen inkoopsprijs aan te schaffen.

25.00

View

Fit & in balans met je baby

Een cursus van 4 lessen van elk 2 uur waarin we je leert je baby op een liefdevolle manier te masseren en waar je tools en oefeningen krijgt aangereikt om lichamelijk en geestelijk weer terug in balans te komen dmv oefeningen uit de pilates, yoga en mindfulness

130.00

View

Consult holistische therapie voor nieuwetijdskinderen

Check de website voor meer info: https://www.yogastudioinfinity.nl/holistische-therapie-voor-kinderen-en-volwassenen/

75.00

View

Zwangerschapsmassage Package 1

Geniet van een heerlijke (deel) massage van 50 minuten. De massage is speciaal afgestemd op jouw zwangere lichaam.

50.00

View

Zwangerschapsmassage Package 2

75 minuten, inclusief voetenbad met magnesiumzout en etherische olie naar keus, massage van rug, benen, voeten, armen, handen, decolleté, gezicht, hoofd en eventueel de buik.

75.00

View

Ontspanningsmassage 50 minuten voor vrouwen

Gun jezelf een heerlijk moment voor jezelf. Een heerlijke massage van 50 minuten waarin extra aandacht wordt besteed aan datgene wat je lichaam nodig heeft.

50.00

View

Aroma massage 50 minuten voor vrouwen

Essentiële oliën zijn een weldaad voor lichaam en geest. Geniet hiervan tijdens deze heerlijke ontspanningsmassage. Je kiest zelf een etherische olie uit die op dat moment bij jou past. Bijvoorbeeld tegen stress, vermoeidheid, pijnlijke spieren, etc

52.50

View

Ontspanningsmassage 75 minuten voor vrouwen

Geniet extra lang van deze uitgebreide massage inclusief voetenbad en etherische olie naar keus. Totale harmonie tussen lichaam en geest.

75.00

View

Aromatouch massage 75 min voor vrouwen

Een uitgebreide massage met 8 verschillende etherische olie om totale harmonie te creëren tussen lichaam en geest.

75.00

View

Voedingsadvies 60 -75 minuten.

Afvallen, aankomen, jezelf fitter voelen , gezond eten met het gezin. Ik help je graag om je doelen te bereiken dmv haalbare stappen. Inclusief voedingsschema op maat van 2 weken om je op weg te helpen.

75.00

View

Voedingsadvies vervolg consult 45 minuten

Tijdens dit gesprek help ik je verder met eventuele vragen en obstakels en bespreken we hoe het gaat met je voeding en of alles naar wens verloopt. en/of we nog veranderingen aan kunnen brengen.

45.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......