Infinity Healthy Body & Mind Shop

Maak je keus uit verschillende lidmaatschappen en/of diensten.
E-Book
On demand
abonnementen
Leskaarten
Workshops/Cursussen
Diensten

Healthy body eetplan e-book

Leer in 30 dagen gezonder te eten. Met deze heerlijke recepten en tips til jij je gezondheid naar een hoger niveau

10.00

View

ZOMERACTIE: 5 on demand lessen naar keuze

Kan of wil je nog niet naar de studio komen maar wil je wel werken aan een healthy body and mind? Maak dan gebruik van deze zomeractie en doe de les waar en wanneer jou dat uitkomt.

35.00

View

ACTIE jaarabonnement

Geniet een heel jaar onbeperkt van yoga en pilates en til je gezondheid naar een hoger niveau.

695.00

View

Maandabonnement 2 personen

Woon je op hetzelfde adres, geniet dan samen van een maand onbeperkt yoga en pilates

130.00

View

Proefabonnement

Probeer 30 dagen onbeperkt alle lessen uit voor slechts €35,00 (muv yoga/pilates voor zwangeren, ouder/kindyoga kinderyoga extra workshops en de cursus fit en in balans met je baby)

35.00

View

onbeperkt één maand yoga/pilates

onbeperkt yoga en pilates

69.00

View

ACTIE 50 lessenkaart

50 lessen yoga en/of pilate naar keuze om lichaam en geest helemaal in balans te brengen! Deze kaart is 1 jaar geldig!

375.00

View

Proefles yoga/pilates

Ervaar met een eenmalige proefles of yoga/pilates bij je past.

7.50

View

Losse les yoga/pilates

even geen tijd voor een leskaart of abonnement maar wil je wel af en toe een les volgen? Boek dan een losse les

15.00

View

10 lessen yoga/pilates 3 maanden geldig

Boek 10x een les yoga/pilates naar keuze. De leskaart is persoonlijk en dien je binnen 3 maanden op te maken.

95.00

View

20 lessen yoga en pilates

20 lessen yoga en/of pilates naar keuze. Deze kaart is 5 maanden geldig.

180.00

View

Proefles pilates voor zwangeren

Kom ervaren of pilates voor zwangeren bij je past met een eenmalige proefles

7.50

View

Losse les pilates voor zwangeren

Geen tijd meer om tijdens je zwangerschap een leskaart te nemen? Boek dan een losse les

15.00

View

Proefles zwangerschapsyoga

Kom ervaren of zwangerschapsyoga wat voor je is met een eenmalige proefles

7.50

View

Losse les zwangerschapsyoga

Geen tijd meer om tijdens je zwangerschap een leskaart te nemen? Boek dan een losse les

15.00

View

Fit & Relax Mama Mini Package

5 lessen zwangerschapsyoga of pilates voor zwangeren. De lessen dien je binnen 8 weken op te maken.

67.50

View

Fit & Relax Mama Basic Package

10 lessen zwangerschapsyoga of pilates voor zwangeren.. De lessen dien je binnen 4 maanden op te maken.

95.00

View

Fit & Relax Mama Delux Package

20 lessen zwangerschapsyoga en/of pilates voor zwangeren. Je mag er heel je zwangerschap over doen om de lessen op te maken.

180.00

View

Partnerles zwangerschapsyoga

In deze 1,5 uur durende les leer je tools om samen zo ontspannen mogelijk en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te treden. Geen zweverig gedoe maar handige en praktische tips voor beide partners.

25.00

View

Ouder-Kindyoga

Samen met je kind op een speelse manier yoga doen. Met aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

17.50

View

Peuteryoga losse les

Wil je geen 5 lessenkaart dan kun je kiezen voor een losse les

12.50

View

Peuteryoga 5 lessen

Peuteryoga is voor kids vanaf 1,5 tot ongeveer 4 jaar samen met hun mama, papa, opa of oma. Iedere les staat in teken van een bepaald thema wat de fantasie van het kind prikkelt. Yogahoudingen worden op een speelse manier beleefd maar er is ook aandacht voor rust en ontspanning. Peuteryoga is een super leuke en fijne les voor het kind en zijn (groot) ouder(s)!

50.00

View

Nieuwe Maan Yogaworkshop

Dromen en wensen helder krijgen rondom nieuwe maan. Dit kunnen kleine doelen zijn maar ook grotere. Nieuwe maan herinnert je er iedere maand weer aan om je dromen en doelen helder te krijgen. Hier gaan we mee aan de slag tijdens deze workshop: Je gaat je wensen eerst helder krijgen door meditatie en visualisatie, je kunt deze wensen vervolgens opschrijven, tekenen en/of kleuren. Er is tekenmateriaal aanwezig. Daarna ga je eventuele blokkades losmaken met een heerlijke yin yogales waarbij er gebruikt wordt gemaakt van helende etherische oliën om dit proces te ondersteunen.

25.00

View

Fit & in balans met je baby

Een cursus van 4 lessen van elk 2 uur waarin we je leert je baby op een liefdevolle manier te masseren en waar je tools en oefeningen krijgt aangereikt om lichamelijk en geestelijk weer terug in balans te komen dmv oefeningen uit de pilates, yoga en mindfulness

130.00

View

Workshop Vision Board maken 25 januari 2020 13:00-15:30

Bij deze workshop ga jij je wensen en doelen helder krijgen. Pas als je ECHT weet wat je wilt kun je het gaan manifesteren. We beginnen de workshop met een fijne yogales om alvast vanuit het denken naar je gevoel te gaan. We sluiten de yogales af met een visualisatie die je kan helpen om te focussen op datgene wat je graag wilt en wat je wilt loslaten. Na de yogales ga je creatief aan de slag met het maken van je eigen vision board. Deze gaan we na afloop bespreken en geef ik je tips/handvaten om dichter bij jouw wensen/doelen te komen. Het vision board neem je na afloop mee naar huis. Er staat drinken met wat lekkers voor je klaar. Heb je een All inclusive abonnement dan zit deze workshop bij de prijs inbegrepen. Heb je een strippenkaart, dan kost deze workshop 2 lescredits. (laat me eventjes weten dat je mee wilt doen dan schrijf ik 2 lescredits af)

30.00

View

Workshop ouder-kind 'kwaliteitenhuisje maken'

Het doel van deze workshop is je kind(eren) bewust te maken van de kwaliteiten die hij/zij in huis heeft. Vaak wordt er teveel aandacht besteed aan het negatief gedrag (uitvergrote kwaliteiten) van het kind. Door je kind bewust te maken van zijn/haar goede kwaliteiten en hoe hij zijn negatieve kwaliteiten om kan zetten in positieve , zal het zelfvertrouwen groeien en het kind meer in zijn kracht komen staan. Aan het begin van de workshop ga je samen met je kind het kinderkwaliteitenspel spelen; zo komt je kind erachter welke kwaliteiten die heeft en welke hij/zij zou willen ontwikkelen. Dit spel gebeurd olv van mij; Wilhelmina, ik ben (kinder) yogadocente en holistisch therapeut, dus je kunt altijd de hulp van mij inroepen mocht je er samen niet uitkomen. Zijn de kwaliteiten van je kind duidelijk dan gaat je kind, eventueel samen met de ouder, een kwaliteitenhuisje knutselen/versieren. Dit huisje staat symbool voor het kind waar hij/zij zijn kwaliteiten in mag stoppen. Dit ...

37.50

View

Workshop 'Emoties in balans met yoga en aromatherapie

Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht over je eigen emoties en hoe je deze in balans kunt brengen en houden. Yoga en aromatherapie hebben een zeer heilzame werking op je lichaam en geest. Zo hebben geuren een grote invloed op je gedachten, emoties en gedrag. En wist je dat een geur de snelste weg is naar een herinnering? Yoga werkt tevens diep in op het in balans brengen van lichaam en geest. Als je langer yoga beoefent leer je de signalen van je lichaam kennen die je precies vertellen wat goed of slecht voor je is. Door daar naar te luisteren zorg je ervoor dat je lichamelijk, emotioneel en psychisch in balans komt en blijft waardoor ziekten en disbalansen in je lichaam zo veel mogelijk worden voorkomen. Deze dag gaan we deze twee heilzame technieken, yoga en aromatherapie, combineren als kick-start naar een gezond en gelukkig leven waarin bepaalde emoties er mogen zijn maar niet meer je leven beheersen. Tijdens de yogales maak je kennis met verschillende etherische...

30.00

View

Consult holistische therapie

Check de website voor meer info: https://www.yogastudioinfinity.nl/holistische-therapie-voor-kinderen-en-volwassenen/

75.00

View

Zwangerschapsmassage Package 1

Geniet van een heerlijke (deel) massage van 50 minuten. De massage is speciaal afgestemd op jouw zwangere lichaam.

50.00

View

Zwangerschapsmassage Package 2

75 minuten, inclusief voetenbad met magnesiumzout en etherische olie naar keus, massage van rug, benen, voeten, armen, handen, decolleté, gezicht, hoofd en eventueel de buik.

75.00

View

Ontspanningsmassage 50 minuten voor vrouwen

Gun jezelf een heerlijk moment voor jezelf. Een heerlijke massage van 50 minuten waarin extra aandacht wordt besteed aan datgene wat je lichaam nodig heeft.

50.00

View

Aroma massage 50 minuten voor vrouwen

Essentiële oliën zijn een weldaad voor lichaam en geest. Geniet hiervan tijdens deze heerlijke ontspanningsmassage. Je kiest zelf een etherische olie uit die op dat moment bij jou past. Bijvoorbeeld tegen stress, vermoeidheid, pijnlijke spieren, etc

52.50

View

Ontspanningsmassage 75 minuten voor vrouwen

Geniet extra lang van deze uitgebreide massage inclusief voetenbad en etherische olie naar keus. Totale harmonie tussen lichaam en geest.

75.00

View

Aromatouch massage 75 min voor vrouwen

Een uitgebreide massage met 8 verschillende etherische olie om totale harmonie te creëren tussen lichaam en geest.

75.00

View

Natuurvoedingsadvies Basic 60 -75 minuten.

We bespreken je voedingspatroon en hoe we daar stapje voor stapje verbetering in aan kunnen brengen en we bespreken wat je wilt bereiken qua gezondheidsverbetering en hoe je dat het beste kunt gaan bereiken.

75.00

View

Natuurvoedingsadvies uitgebreid 90-120 min

Tijdens dit consult krijg je: Bespreken voedingspatroon en hoe we daar stapje voor stapje verbetering in aan kunnen brengen, bespreken van je gezondheidsdoelen, uitmeten met de biotensor of er nog andere behandelmethodes nodig zijn, plan van aanpak op papier, weekmenu op maat, eetdagboek om je vorderingen in bij te houden, één telefonische nabespreking van 15 minuten.

120.00

View

Natuurvoeding vervolg consult 45 minuten

Tijdens dit gesprek help ik je verder met eventuele vragen en obstakels en bespreken we hoe het gaat met je voeding en of alles naar wens verloopt. en/of we nog veranderingen aan kunnen brengen.

45.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......